SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

bet36体育投注

Кампании

Кампании

Кампания „Помогни на Спайдърмен да стане цветен отново“

Животът на някои деца е черно-бял, защото те са лишени от родителска грижа. Помогни на Спайдърмен да стане цветен отново. Стани дарител сега!

Вижте повече

Кампания ‘Направи промяна в живота на поне едно дете’

Никое дете не трябва да расте, разделено от родителите си, да е нещастно и самò. Искаш ли да направиш промяна в живота на поне едно дете? Стани дарител с редовни месечни вноски сега.

Вижте повече

Кампания „Превенция на изоставянето. За да няма изоставени деца“

SOS Детски селища България подкрепя самотни майки, жертви на насилие, за да не изоставят децата си. Подкрепи ги и ти като станеш редовен дарител.

Вижте повече

Свилен от „Остава“: Стани ВЕЛИКАН!

Аз съм Свилен от "Остава" и подкрепям SOS Детски селища България.

Вижте повече

Кампания „На море за първи път“

Всеки говори за море. Нека помогнем на децата в риск да изживеят най-голямата си мечта това лято и да видят морето за първи път.

Вижте повече

Кампания ?Една прегръдка не топли цял живот“

Кампанията на SOS Детски селища България ?Една прегръдка не топли цял живот“ е първата по рода си кампания, организирана от неправителствена организация за привличане на дарители с постоянни месечни дарения чрез канал ФЕЙС-ТУ-ФЕЙС или Лице в лице.

Научете повече

 

 

X