SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

За нас

За SOS Детски селища България

За SOS Детски селища България

bet36体育投注 ?SOS Детски селища България“ е първата гражданска правозащитна организация в страната, която предоставя директна грижа за деца в риск. Започва дейността си в България от 1990 г. За първи път след демократичните промени bet36体育投注то предоставя алтернатива на институционалната грижа за деца – грижа в SOS семейство.

bet36体育投注 ?SOS Детски селища България“ е част от голямото международно семейство ?SOS Children’s Villages International“, което от 1949 г. се грижи за близо 2,500,000 деца в 135 страни по света.

В продължение на повече от четвърт век bet36体育投注 ?SOS Детски селища България“ осигурява семейство и здравословна среда за развитие и израстване на деца, лишени от родителска грижа или в риск да загубят закрилата на своите родители. bet36体育投注то предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите.

X