SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

За нас

Започнете работа при нас

Започнете работа при нас

Защо е важно да работиш за каузата на SOS Детски селища България?

Ако мечтаете да се присъедините към отдаден и устойчив екип, в който можете да се развивате и да придобивате нови умения като допринасяте за развитието на програмите и услугите за деца и младежи в риск на SOS Детски селища България, ще се чувствате комфортно с нас.

Приветстваме инициативността, постоянството и креативността като предоставяме възможности за встъпително обучение и придобиване на ценен опит и практики. Стремим се да поддържаме добра работна среда и фирмена култура, в която задачите се изпълняват с позитивно настроение и екипен дух.

Вижте нашите отворени позиции

Сътрудник техническа поддръжка

SOS Детски селища България търси да назначи Сътрудник техническа поддръжка към Програма SOS Детско селище София - Перник. Енергичен, инициативен, с практически умения и мислене, със сръчни ръце и желание за работа!

Вижте повече

Директор SOS Детски център Дрен

bet36体育投注 SOS Детски селища България търси да назначи Помощник възпитател в SOS Детски център за ранно учене и развитие, с. Дрен. В случай, че проявявате интерес, запознайте се с приложената обява.

Вижте повече

Търсят се приемни семейства за SOS Детско селище Трявна

SOS Детски селища България стартира кампания за привличане на приемни родители за детското си селище в Трявна

Вижте повече

Възпитател в SOS Детски център за ранно учене и развитие с.Дрен

bet36体育投注 SOS Детски селища България търси да назначи Възпитател в SOS Детски център за ранно учене и развитие, с. Дрен. В случай, че проявявате интерес, запознайте се с приложената обява.

Вижте повече
X