SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

За нас

Започнете работа при нас

Започнете работа при нас

Защо е важно да работиш за каузата на SOS Детски селища България?

Ако мечтаете да се присъедините към отдаден и устойчив екип, в който можете да се развивате и да придобивате нови умения като допринасяте за развитието на програмите и услугите за деца и младежи в риск на SOS Детски селища България, ще се чувствате комфортно с нас.

Приветстваме инициативността, постоянството и креативността като предоставяме възможности за встъпително обучение и придобиване на ценен опит и практики. Стремим се да поддържаме добра работна среда и фирмена култура, в която задачите се изпълняват с позитивно настроение и екипен дух.

Вижте нашите отворени позиции

ПОМОЩНИК ВЪЗПИТАТЕЛ в SOS Детски център за ранно учене и развитие, с. Дрен

bet36体育投注 SOS Детски селища България търси да назначи ПОМОЩНИК ВЪЗПИТАТЕЛ в SOS Детски център за ранно учене и развитие, с. Дрен. В случай, че проявявате интерес, запознайте се с приложената обява.

Вижте повече

Директор на SOS Детски център за ранно учене и развитие, с. Дрен

bet36体育投注 SOS Детски селища България търси да назначи Директор на SOS Детски център за ранно учене и развитие, с. Дрен. В случай, че проявявате интерес, запознайте се с приложената обява.

Вижте повече

Търсят се приемни семейства за SOS Детско селище Трявна

SOS Детски селища България стартира кампания за привличане на приемни родители за детското си селище в Трявна

Вижте повече

СЪТРУДНИК, СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ – ВЪЗПИТАТЕЛ

SOS Детски селища България търси да назначи?СЪТРУДНИК, СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ – Възпитател в Център за настаняване от семеен тип за деца от 14 до 18 г. ( SOS Младежки дом ),?гр. София ?

Вижте повече

РЪКОВОДИТЕЛ (СПЕЦИАЛИСТ СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ)

bet36体育投注 SOS Детски селища България търси да назначи РЪКОВОДИТЕЛ на SOS Младежки дом, гр. София (Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи). В случай, че проявявате интерес запознайте се с приложената обява.

Вижте повече

ПСИХОЛОГ в Център ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА – град ГАБРОВО

bet36体育投注 SOS Детски селища България търси да назначи ПСИХОЛОГ в Център ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА – град Габрово. В случай, че проявявате интерес, запознайте се с приложената обява.

Вижте повече

СОЦИАЛЕН РАБОТНИК

bet36体育投注 SOS Детски селища България търси да назначи Социален работник в Център за обществена подкрепа гр. София.

Вижте повече

Социален работник в център за обществена подкрепа ?ВЯРА“ – Габрово

bet36体育投注 SOS Детски селища България търси да назначи Социален работник в център за обществена подкрепа ?Вяра“ - Габрово. В случай, че проявявате интерес запознайте се с приложената обява.

Вижте повече

Head of Programme Development

SOS Children’s Villages International and International Office CEE/CIS/ME is looking for a committed: Head of Programme Development

See more
X